Angry Birds Go!

ЖETOHИ

КОЛЕКЦИЈА на Хотелот Трансилванија 3:
Одморите Πочнуваат

Откријте ги новите Жетони со хероите од
Хотел Трансилванија 3: Одморите Πочнуваат
, во вашите омилени
Чипикао кроасани, мини кроасани, бисквити и тортички.
И започнете ја играта со вашите пријатели!

Има 100 различни супер големи жетони за собирање и играње!
Собери ги 90те различни супер големи жетони со екстра НАЛЕПНИЦА!
Играјте со жетоните и чувајте ги сите херои од
Хотел Трансилванија 3: Одморите Πочнуваат, едни до други!
Најдете ги 10те метални Жетони со максимална моќ
и разменете ги со вашите пријатели за комплетирање на новата
Хотел Трансилванија 3: Одморите Πочнуваат колекција.

ИГРА НА МОЌИ


Постојат 4 различни супер моќи на задната страна на секој жетон,
за да ги споредувате и да играте со вашите пријатели:

SCARY
FAMOUS
FUNNY
CREEPY


Ако поените од супермоќите што сте ги избрале се исти како на вашиот пријател,
изберете други и продолжете ја играта се додека некој не победи!

SHOOTING GAME

Направете купче со хартиените Жетони.
Вашите пријатели треба исто така да направат сопствено купче,
со идентичен број на Play Caps.
Користете ги металните жетони за собирање како проектил
и соборете колку повеќе можете.
Вашите пријатели ќе го направат истото со нивното собрано купче.
Победник е оној кој ќе успее да турне повеќе хартиени
жетони од сопственото купче.


TM & © 2018 Sony Pictures, Animation Inc. All Rights Reserved.

Loading the player ...