Совршена комбинација
  на храна и забава!

  Вашите омилени Chipicao производи ви ја да даваат потребната сила за игра!
  Откријте супер голем жетон за игра со вашите омилени ликови
  од Коралниот град, во секој кроасан, мини кроасан, бисквит и тортичка.
  Започнете ја играта со вашите пријатели!

  Croissant
  Croissant

  Croissant

  Вашиот омилен единечен кроасан, направен од меко тесто и исполнет со вкусен какао крем кој што ви ја дава потребната енергија и вкусот што го сакате.

  ГОЛЕМИНА:  60g
  Mini Croissants
  Mini Croissants

  Mini Croissants

  Мини кроасани, направени од меко тесто и исполнети со вкусен какао крем, за многу вкусни залчиња.
  ГОЛЕМИНА:  60g
  Cake Bar

  Cake Bar

  Вкусна тортичка со крем од ванила прелиена со прекрасна вкусна чоколада. Ќе Ве воодушеви!
  ГОЛЕМИНА:  64g
  © 2020 Paramount Animation, a Division of Paramount Pictures, and Viacom International Inc. All Rights Reserved.
  SPONGEBOB SQUAREPANTS is a trademark of Viacom International Inc.

  CHIPICAO - THE SPONGEBOB MOVIE

  Loading the player ...

  ЖETOHИ

  SpongeBob

  Откријте ги новите жетони со ликовите од Коралниот град во
  вашите омилени Chipicao кроасани, мини кроасани,
  бисквити и тортички, и започнете ја играта со вашите пријатели!

  Има 100 различни супер големи жетони за собирање и играње!
  Побарајте ги 10-те филмски жетони и соберете ги сите
  90 различни супер големи жетони со екстра НАЛЕПНИЦА!
  Играјте со жетоните и чувајте ги сите ликови еден до друг!

  Најдете ги 10те метални Жетони со максимална моќ
  и разменете ги со вашите пријатели за комплетирање на новата
  SpongeBob колекција.

  ИГРА НА МОЌИ

  Постојат 4 различни супер моќи на задната страна на секој жетон,
  за да ги споредувате и да играте со вашите пријатели:

  FAME
  FUN
  POWER 
  IQ
   

  Ако поените од моќта што сте ја избрале се исти како на вашиот пријател,
  тогаш изберете друга и продолжете ја играта сè додека некој не победи!

  SHOOTING GAME

  Направете купче со хартиените Жетони.
  Вашите пријатели треба исто така да направат сопствено купче,
  со идентичен број на Play Caps.
  Користете ги металните жетони за собирање како проектил
  и соборете колку повеќе можете.
  Вашите пријатели ќе го направат истото со нивното собрано купче.
  Победник е оној кој ќе успее да турне повеќе хартиени
  жетони од сопственото купче.


  DOWNLOAD

  НОВО! Албум со сликички
  Специјани Метални Жетони
  Направете си ваши хартиени ликови
  Пронајди ги разликите
  Страници во боја
  Лавиринтот на Chipi

  ВРЕМЕ Е ЗА ИГРА!

  Chipi Skate
  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic type
  Labyrinth of words
  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic type
  Feed Mypetdog numbers
  Katana Fruits
  Match Mons
  Tic Tac Toe
  Mushroom
  Monsterboxes
  Dogi Bubble Shooter
  Ne corpora salutandi sea, mel id doctus volutpat accommodare. Id nonumy legimus appellantur duo. Pro an assum interesset. Ea quod erant quo.

  ПРЕТХОДНИ ТЕМИ

  Кликнете на копчето подолу и изберете
  да видите една од претходните теми.