Angry Birds Go!

TASOT

KOLEKSIONI Hoteli Transylvania 3:
Filluan Pushimet

Zbulo Tasot e reja me heronjtë nga
Hoteli Transylvania 3: Filluan Pushimet, të preferuarit tuaj Chipicao,
mini kruasan, biskotë dhe cake bar, dhe fillo lojën me shokët!

Aty ndodhen 100 Taso të ndryshme Surprizë për ti mbledhur & luajtur!
Mblidh 90 lloje të reja Taso të ndryshme Surprizë me extra STICKER!
Luaj me tasot dhe ngjiti të gjithë heronjtë nga
Hoteli Transylvania 3: Filluan Pushimet, me njëri - tjetrin!
Gjej 10 Taso metali te koleksionueshëm për fuqi maksimale
dhe shkëmbeji ato me shokët e tu për të plotësuar koleksionin e ri të
Hoteli Transylvania 3: Filluan Pushimet.

FUQITË E LOJËS


Janë 4 superfuqi të ndryshme në anën e pasme të çdo Taso, për t’i
krahasuar dhe për të luajtur me miqtë e tu:

SCARY
FAMOUS
FUNNY
CREEPY


Nëse pikët e superfuqisë që ke zgjedhur janë të njëjta me ato të mikut tënd,
atëherë zgjidh një tjetër dhe vazhdo lojën derisa të ketë një fitues!

SHOOTING GAME

Krijo një pirg me tasot prej letre.
Miqtë e tu gjithashtu duhet të bëjnë të njëjtën gjë,
me të njëjtin numër tasosh.
Përdor Tason metalik si gjuajtës dhe godit sa më shumë të mundesh.
Miqtë e tu do të bëjnë të njëjtën gjë me pirgun e tyre.
Fituesi është ai që arrin të hedhë më shumë taso poshtë nga pirgu e vetë.


TM & © 2018 Sony Pictures, Animation Inc. All Rights Reserved.

Loading the player ...