Kombinimi perfekt
i ushqimit dhe argëtimit!

Produktet e preferuara Chipicao të japin energjinë e duhur për të luajtur!
Zbulo Tason Super të madhe me heronjtë tuaj të preferuar nga Hoteli Transylvania 3: Filluan Pushimet,
në çdo paketim kruasani, mini kruasan, biskotë & cake bar.
Fillo lojën me shokët e tu.

Croissant
Croissant

Croissant

Kruasani yt i preferuar , i bërë me brumë të butë dhe me mbushje krem kakao të shijshëm, të jep energjinë e duhur dhe shijen që të pëlqen.
MADHËSIA:  60g
Mini Croissants
Mini Croissants

Mini Croissants

Mini kruasan, të bërë me brumë të butë dhe mbushje krem kakao, për kafshata të shijshme.
MADHËSIA:  60g
Cake Bar

Cake Bar

Kek i shkrifët me krem vanilje dhe me shtresë çokollate të shijshme. Do të mahniteni!
MADHËSIA:  64g
Biscuits
Biscuits

Biscuits

Biskota sanduiç me mbushje krem kakao të shijshëm, për çdo moment të ditës.
Do t’i adhurosh!
MADHËSIA:  50g
TM & © 2018 Sony Pictures, Animation Inc. All Rights Reserved.

Chipicao - Hotel Transylvania 3

Loading the player ...

TASOT

KOLEKSIONI Hoteli Transylvania 3:
Filluan Pushimet

Zbulo Tasot e reja me heronjtë nga
Hoteli Transylvania 3: Filluan Pushimet, të preferuarit tuaj Chipicao,
mini kruasan, biskotë dhe cake bar, dhe fillo lojën me shokët!

Aty ndodhen 100 Taso të ndryshme Surprizë për ti mbledhur & luajtur!
Mblidh 90 lloje të reja Taso të ndryshme Surprizë me extra STICKER!
Luaj me tasot dhe ngjiti të gjithë heronjtë nga
Hoteli Transylvania 3: Filluan Pushimet, me njëri - tjetrin!
Gjej 10 Taso metali te koleksionueshëm për fuqi maksimale
dhe shkëmbeji ato me shokët e tu për të plotësuar koleksionin e ri të
Hoteli Transylvania 3: Filluan Pushimet.

FUQITË E LOJËS


Janë 4 superfuqi të ndryshme në anën e pasme të çdo Taso, për t’i
krahasuar dhe për të luajtur me miqtë e tu:

SCARY
FAMOUS
FUNNY
CREEPY


Nëse pikët e superfuqisë që ke zgjedhur janë të njëjta me ato të mikut tënd,
atëherë zgjidh një tjetër dhe vazhdo lojën derisa të ketë një fitues!

SHOOTING GAME

Krijo një pirg me tasot prej letre.
Miqtë e tu gjithashtu duhet të bëjnë të njëjtën gjë,
me të njëjtin numër tasosh.
Përdor Tason metalik si gjuajtës dhe godit sa më shumë të mundesh.
Miqtë e tu do të bëjnë të njëjtën gjë me pirgun e tyre.
Fituesi është ai që arrin të hedhë më shumë taso poshtë nga pirgu e vetë.


TM & © 2018 Sony Pictures, Animation Inc. All Rights Reserved.

MOTIVET E MËPARSHME

Kliko butonin më poshtë dhe zgjidh
për të parë një nga motivet e mëparshme.

ËSHTË KOHA PËR LOJË!

Chipi Skate
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic type
Labyrinth of words
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic type
Feed Mypetdog numbers
Katana Fruits
Match Mons
Tic Tac Toe
Mushroom
Monsterboxes
Dogi Bubble Shooter
Ne corpora salutandi sea, mel id doctus volutpat accommodare. Id nonumy legimus appellantur duo. Pro an assum interesset. Ea quod erant quo.