Angry Birds Go!

ЖETOHИ

emoji™ КОЛЕКЦИЈА

Откриј ги новите жетони со emoji™ иконките во вашите омилени Чипикао кроасани, мини кроасани, бисквити и тортички.
И започнете ја играта со вашите пријатели!

Има 100 различни супер големи жетони за собирање и играње!!
Собери ги 90те различни супер големи жетони со екстра НАЛЕПНИЦА!
Играј со жетоните и собери ги сите emoji™ една до друга!
Собери ја колекцијата со 10те уникатни ментални emoji™ за најголема моќ и размени ја со твоите пријатели за да ја комплетираш новата emoji™ колекција.

ИГРА НА МОЌИ

Постојат 4 различни супер моќи на задната страна на секој жетон, за да ги споредувате и да играте со вашите пријатели:

FAME
FUN
LOVE
ANGER


Одберете една супер моќ од вашиот жетон и споредете ја со онаа на вашиот пријател. Жетонот со најмногу поени победува.
Ако супер моќта што сте ја одбрале е иста како онаа на вашиот пријател, тогаш изберете друг и продолжете со играта се додека не се најде победник!

SHOOTING GAME

Направете купче со хартиените Жетони.
Вашите пријатели треба исто така да направат сопствено купче,
со идентичен број на Play Caps.
Користете ги металните жетони за собирање како проектил
и соборете колку повеќе можете.
Вашите пријатели ќе го направат истото со нивното собрано купче.
Победник е оној кој ќе успее да турне повеќе хартиени
жетони од сопственото купче.

Loading the player ...