Совршена комбинација
на храна и забава!

Вашите омилени Chipicao производи ви ја да даваат потребната сила за игра!
Откријте ги новите жетони со хероите од "Деспикабл Ми 3" во вашите омилени Chipicao кроасани,
мини кроасани, бисквити и тортица. Започнете ја играта со вашите пријатели!

Croissant
Croissant

Croissant

Вашиот омилен единечен кроасан, направен од меко тесто и исполнет со вкусен какао крем кој што ви ја дава потребната енергија и вкусот што го сакате.
ГОЛЕМИНА:  60g
Mini Croissants
Mini Croissants

Mini Croissants

Мини кроасани, направени од меко тесто и исполнети со вкусен какао крем, за многу вкусни залчиња.
ГОЛЕМИНА:  60g
Cake Bar

Cake Bar

Вкусна тортичка со крем од ванила прелиена со прекрасна вкусна чоколада. Ќе Ве воодушеви!
ГОЛЕМИНА:  64g
Biscuits
Biscuits

Biscuits

Cендвич бисквити исполнети со вкусен какао крем, за секој момент од денот. Ќе се вљубите во нив! 
ГОЛЕМИНА:  50g
“Despicable Me, Minion Made and all related marks and characters are trademarks and copyrights of Universal Studios.
Licensed by Universal Studios. All rights Reserved.” 

Chipicao - Despicable Me 3

Loading the player ...

Chipicao - Cake Bar - Despicable Me 3

Loading the player ...

ЖETOHИ

"ДИСПИКАБЛ МИ 3" КОЛЕКЦИЈА

Откријте ги новите жетони со хероите од "Деспикабл Ми 3" во вашите омилени Chipicao кроасани, мини кроасани, бисквити и тортица, и започнете ја играта со вашите пријатели!
Секоја жетон има уникатен спектар на супер моќи!

Соберете ги 100-те различни жетони со омилените херои од "Деспикабл Ми 3" и пронајдете ги 10-те метални жетони за максимум сила!
Секогаш можете да ги заменувате жетоните со вашите пријатели за да ја
комплетирате новата "Деспикабл Ми 3" колекција.

ИГРА НА МОЌИ


Постојат 4 различни супер моќи на задната страна на секој жетон, за да ги споредувате и да играте со вашите пријатели:

FUN
IQ
POWER
FAME

Одберете една супер моќ од вашиот жетон и споредете ја со онаа на вашиот пријател. Жетонот  со најмногу поени победува.
Ако супер моќта што сте ја одбрале е иста како онаа на вашиот пријател,
тогаш изберете друг и продолжете со играта се додека не се најде победник!

SHOOTING GAME

Направете купче со хартиените Жетони.
Вашите пријатели треба исто така да направат сопствено купче,
со идентичен број на Play Caps.
Користете ги металните жетони за собирање како проектил
и соборете колку повеќе можете. 
Вашите пријатели ќе го направат истото со нивното собрано купче.
Победник е оној кој ќе успее да турне повеќе хартиени
жетони од сопственото купче. 

ПРЕТХОДНИ ТЕМИ

Кликнете на копчето подолу и изберете
да видите една од претходните теми.

DOWNLOAD

Лавиринтот на Chipi
Маски со хероите од "Диспикабл Ми 3"
Пронајди ги разликите
"Диспикабл Ми 3" Боенка

ВРЕМЕ Е ЗА ИГРА!

Chipi Skate
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic type
Labyrinth of words
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic type
Feed Mypetdog numbers
Katana Fruits
Match Mons
Tic Tac Toe
Mushroom
Monsterboxes
Dogi Bubble Shooter
Ne corpora salutandi sea, mel id doctus volutpat accommodare. Id nonumy legimus appellantur duo. Pro an assum interesset. Ea quod erant quo.