Angry Birds Go!

TASOT

KOLEKSIONI emoji™

Zbulo Tasot e reja emoji™ në kruasanin tënd të preferuar Chipicao,
mini kruasan, biskotë dhe cake bar, dhe fillo lojën me shokët!

Aty ndodhen 100 Taso të ndryshme Surprizë për ti mbledhur & luajtur!!
Mblidh 90 lloje të reja Taso të ndryshme Surprizë me extra STICKER!
Luaj me tasot dhe ngjiti të gjithë emoji™ tek secila prej tyre!
Kërko 10 Taso metali për më tepër fuqi dhe shkëmbeji me shokët për të përmbushur koleksionin emoji™.

FUQITË E LOJËS


Janë 4 superfuqi të ndryshme në anën e pasme të çdo Taso, për t’i krahasuar dhe për të luajtur me miqtë e tu:

FAME
FUN
LOVE
ANGER


Zgjidh një superfuqi nga Tasot e tua dhe krahasoje me superfuqinë e shokut tënd.
Fiton Taso që ka me pikët më të larta.
Nëse superfuqia që ke zgjedhur është e njëjtë me atë të shokut,
atëherë zgjidh një tjetër dhe vazhdo lojën derisa të ketë një fitues!

SHOOTING GAME

 Krijo një  pirg me tasot prej letre.
Miqtë e tu gjithashtu duhet të bëjnë të njëjtën gjë, me të njëjtin numër tasosh.
Përdor Tason metalik si gjuajtës dhe godit sa më shumë të mundesh.
Miqtë e tu do të bëjnë të njëjtën gjë me pirgun e tyre.
Fituesi është ai që arrin të hedhë më shumë taso poshtë nga pirgu e vetë.


Loading the player ...