Kombinimi perfekt
i ushqimit dhe argëtimit!

Produktet e preferuara Chipicao të japin energjinë e nevojshme për të luajtur!
Zbuloni Taso Surprizë me heronjtë e tu të preferuar "Despicable Me 3",
në cdo paketim kruasani, mini kruasant, biskotë & cake bar.
Fillo lojën me shokët e tu.

Croissant
Croissant

Croissant

Kruasani yt special i preferuar, i bërë me brumë të butë dhe me mbushje krem kakaoje të shijshëm, të jep energjinë e nevojshme dhe shijen që pëlqen.
MADHËSIA:  60g
Mini Croissants
Mini Croissants

Mini Croissants

Mini kruasanë, të bërë me brumë të butë dhe mbushje krem kakaoje, për kafshata të shijshme.
MADHËSIA:  60g
Cake Bar

Cake Bar

Kek i shkrifët me krem vaniljeje, me shtresë çokollate të shijshme. Do të mahniteni!
MADHËSIA:  64g
Biscuits
Biscuits

Biscuits

Biskota sanduiç me mbushje krem kakaoje të shijshëm, për çdo moment të ditës. Do t’i adhurosh! 
MADHËSIA:  50g
“Despicable Me, Minion Made and all related marks and characters are trademarks and copyrights of Universal Studios.
Licensed by Universal Studios. All rights Reserved.” 

Chipicao - Despicable Me 3

Loading the player ...

Chipicao - Cake Bar - Despicable Me 3

Loading the player ...

PLAY CAPS

KOLEKSIONI "DESPICABLE ME 3"

Zbulo lojën me Tasot e reja "Despicable Me 3" në kruasantin tënd të preferuar Chipicao, mini kruasant, biskotë & cake bar, dhe fillo lojën me shokët e tu!
Cdo Taso ka një fuqi të vecantë. 

Mblidh 90 Taso Surprize të ndryshëm  me të gjithë heronjtë e preferuar "Despicable Me 3"  dhe gjej 10 Taso Metali koleksionues për fuqi maksimale!
Ti gjithmonë mund të shkëmbesh Tasot me shokët e tu për
të kompletuar koleksionin e ri "Despicable Me 3".

FUQITË E LOJËS


Janë 4 superfuqi të ndryshme në anën e pasme të çdo Play Cap,
për t’i krahasuar dhe për të luajtur me miqtë e tu:

FUN
IQ
POWER
FAME

Zgjidh një superfuqi nga Play Cap yt dhe krahasoje me atë të shokut tënd.
Fiton Play Cap me pikët më të larta. 
Nëse superfuqia që ke zgjedhur është e njëjtë me atë të shokut,
atëherë zgjidh një tjetër dhe vazhdo lojën derisa të ketë një fitues!

SHOOTING GAME

Krijo një koleksion me Play Caps prej letre.
Miqtë e tu duhet gjithashtu të krijojnë koleksionet e tyre, me të njëjtin numër Play Caps.
Përdor Play Cap metalik, të mbledhshëm si gjuajtës dhe godit sa më shumë të mundesh. 
Miqtë e tu do të bëjnë të njëjtën gjë me koleksionet e tyre.
Fituesi është ai që arrin të godasë shumicën e Play Caps prej letre të koleksionit të tij. 

MOTIVET E MËPARSHME

Kliko butonin më poshtë dhe zgjidh
për të parë një nga motivet e mëparshme.

ËSHTË KOHA PËR LOJË!

Chipi Skate
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic type
Labyrinth of words
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic type
Feed Mypetdog numbers
Katana Fruits
Match Mons
Tic Tac Toe
Mushroom
Monsterboxes
Dogi Bubble Shooter
Ne corpora salutandi sea, mel id doctus volutpat accommodare. Id nonumy legimus appellantur duo. Pro an assum interesset. Ea quod erant quo.